Blankspot om ,

Vad tror du om framtiden och demokratin efter pandemin? Delta i Blankspots diskussionsrum på Clubhouse i helgen

Välkommen att lyssna och delta på söndag 31 januari mellan klockan 16 och 18.

På den röstbaserade plattformen Clubhouse vi skrivit om i veckan kommer vi att på söndagen öppna upp ett rum för samtal om livet efter pandemin. Samtalet är öppet för alla användare och kommer därför att vara på engelska.

Martin Schibbye och jag modererar samtalet och vi hoppas att det ska starta spännande samtal. Man kan dela med sig av sina egna tankar och framför allt lyssna in på andra människors perspektiv. Dessutom får ni chansen att testa den nya appen.

Syftet är att lyssna in på hur människor runt om i världen tänker runt framtiden och utvecklingen efter pandemin i det egna landet. Tankar om livet generellt, vården, skolan, arbetsmarknaden och demokratin.

Om du inte har Clubhouse så har vi inbjudningar att dela med oss av och varje ny användare får två nya inbjudningar så vi Blankspottare kan hjälpa varandra ombord på sajten. Hör av er till brit@blankspot.se. Observera dock att Clubhouse-appen är än så länge bara tillgänglig för iOS, en Android-version väntas inom någon månad.

Följ oss på Twitter, Facebook eller i appen så får du en notis när vi öppnar upp vårt rum. Kom ihåg att det är en helt röstbaserad plattform, bara att logga in och lyssna, här en direktlänk till vårt samtalsrum. Delta behöver bara göra när man känner att man vill!

Välkomna. Vi ser framemot att träffa er Blankspottare även där!

Hjälp oss skriva mer om Coronavirus!

Coronapandemin har fört ut oss alla till en outforskad del av kartan och skapat stora utmaningar för demokratin. Vi fokuserar på att berätta om detta.

Stöd oss genom att skänka ett engångsbelopp via Swish 123 554 35 41 eller genom att bli medlem för fortsatt bevakning av pandemins effekter på demokratin.