Blankspot om

Vill du dela kontor med oss?

Blankspot har 10 tillgängliga kontorsplatser från och med 1 oktober 2023.

Blankspots redaktionslokaler ligger vid Norra Bantorget i Stockholm, på Wallingatan 37. Nu hyr vi ut 10 kontorsplatser i vårt ljusa fina kontor som totalt är på 126 kvadratmeter. Om man är en liten redaktion/förlag/konsultverksamhet och vore intresserad av samtliga arbetsplatser så kan vi diskutera överlåtelse av kontraktet. Kontakta Brit Stakston, brit@blankspot.se för frågor och visning.

Kontoret består av en större yta ut mot Wallingatan, med stora ljusa fönster samt en kontorsdel mot innergården där det finns kök, mötesyta, toalett, tyst rum och ett konferensrum för 8-12 personer.

Närmaste tunnelbana är centralstationen samt buss

Ingång sker direkt från gatan alternativt via porten till Wallingatan 37 eller från Torsgatan för hiss. Fastigheten är från sekelskiftet och hiss samt toalett är ej tillgänglighetsanpassade.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.