Blankspot om

Välkomna till Salong Wallingatan

Äntligen dags för läsarträffar på redaktionen igen. Välkomna till vårens spännande program.

Varje torsdagkväll öppnar vi dörrarna till redaktionen för aktuella samtal. Kom och möt valda delar av redaktionen och andra medarbetare i samtal med dagsaktuella gäster. Som vi har längtat att få träffa er läsare på plats. Varmt välkomna!

Tid: Klockan 18.00  – 19.30

Plats: Walllingatan 37, Stockholm

Pris: Evenemanget är gratis för Blankspotprenumeranter, övriga deltagare betalar 150 kronor.

Anmälan görs nedan: Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn! Länk till biljettköp under varje programpunkt.

Nästa möte

16 juni: Familjerna som fick sina drömmar krossade i Qatar

Sedan Qatar tilldelades fotbolls-VM 2022 för tio år sedan har tusentals gästarbetare dött. Men vilka var människorna bakom statistiken? De som resta för att ta sina familjer ur fattigdomen men kom hem i en kista. Möt familjerna i sorg som nu faller fritt. Med Martin Schibbye, chefredaktör Blankspot som under våren besökt migrantarbetares anhöriga i Nepal.

Boka din plats till den 16 juni idag.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.