Blankspot om

Tankar om vår mediala nutid

Blankspot fyller två år och firar det med eventet “Medborgarna, medieborgarna och demokratin”, på Scalateatern i Stockholm den 9 maj. Välkommen till en spännande och viktig heldag om journalistikens och demokratins framtid. Vad innebär den totala transparensen, globaliseringen och demokratiseringen av teknologi som förvandlar vårt samhälle till ett ‘jag-samhälle’ där mina intressen, mina vänner, mina […]

Blankspot fyller två år och firar det med eventet “Medborgarna, medieborgarna och demokratin”, på Scalateatern i Stockholm den 9 maj. Välkommen till en spännande och viktig heldag om journalistikens och demokratins framtid.

Vad innebär den totala transparensen, globaliseringen och demokratiseringen av teknologi som förvandlar vårt samhälle till ett ‘jag-samhälle’ där mina intressen, mina vänner, mina verktyg och mina filter helt styr min mediakonsumtion för medierna. Finns det plats för medier så som vi känner dem idag? Key-note speaker: Johan Ronnestam. 

Läs mer om programmet här.

Anmälan:

Eventet sker på Scalateatern i centrala Stockholm, 5 minuters promenad från centralstationen.

För anmälan och mer information om talarna besök eventsidan. OBS! Du som prenumererar på Blankspot får 50 % rabatt på biljettpriset, rabattkod finns i mail som skickats ut i dagarna.