Podcaster om ,

Redaktionspodden: Tidskriftsprisvinnarna talar ut

I veckans redaktionspodd pratar Martin Schibbye, Brit Stakston och Rasmus Canbäck om segern i "årets grepp", om arbetet med Cards of Qatar men även om den nya utrikesministern, Znar Bozkurts tillfälliga uppehållstillstånd och Mathems indragna reklamkampanj.

I podden tipsar vi bland annat om Publicistklubbens debatt om bevakningen av Iran. Medverkande: Martin Schori, stf ansvarig utgivare på Aftonbladet, Atefeg Sebdani, skribent och aktivist, Paul Hansen, fotograf på Dagens Nyheter och Pia Bernhardson, utrikeschef på SVT.

Cecilia Uddén deltog även via länk från Kairo och i veckans Mellanösternpodd tar de även upp denna fråga i avsnittet: Barnen som riskerar livet i protesterna i Iran.

Vi talar även om Carl Bilds memoarer som Martin Schibbye recenserat hos Arbetaren, Carl Bildt sopar ett par av sina krig under mattan.

Den omdiskuterade Mathemsannonsen kan man läsa mer om här.

Vill man lyssna på Klara Doktorows öppna brev till vår nya klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari som nämns så finns det här i podden The Daily Messiah.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.