Blankspot om , , ,

Prenumerera på Blankspot – få boken »Varje dag dör jag långsamt« på köpet!

Rasmus Canbäcks reportagebok skildrar vad en av vår tids mest komplicerade konflikter betyder för människorna på plats i Nagorno-Karabach. Köp en årsprenumeration på Blankspot och få Rasmus Canbäcks nyutgivna bok "Varje dag dör jag långsamt" på köpet!

När kriget bröt ut mellan Armenien och Azerbajdzjan i Nagorno-Karabach september 2020 var det få som trodde att det skulle vara längre än ett par dagar. I stället utvecklades det till ett fullskaligt krig där Kaukasiens stormakter Ryssland och Turkiet var djupt inblandade. Efter 44 dagar slutade det med ett avtal om eldupphör mellan Armenien, Azerbajdzjan och Ryssland. Kartorna ritades om och Ryssland placerade 2 000 trupper som har mandat att skydda den armeniska befolkningen i Nagorno-Karabach.

Blankspots reporter Rasmus Canbäck beskriver i reportageboken Varje dag dör jag långsamt hur han tagit sig bakom den ryska närvaron och in i den region som är stängd för utländska journalister. Boken skildrar vad en av vår tids mest komplicerade konflikter betyder för människorna på plats.

Till dig som köper dig en årsprenumeration idag (eller ger bort till någon annan) för 599 kronor via Swish så får du ett exemplar av boken. Glöm inte att fylla i den adress dit du vill ha boken skickad!

Erbjudandet gäller mellan den 27 februari – 6 mars 2023: Årsprenumeration 599 kr inklusive boken “Varje dag dör jag långsamt” via Swish 1235543541.

Du som redan prenumererar kanske vill passa på att ge bort en prenumeration till någon annan så skickar vi dig en bok!

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.