Blankspot om

Prata, pröva och podda

Idag släpptes premiäravsnittet av BlankSpotPodden. Det kommer bli en blogg två-tre gånger per månad och blir en chans för redaktionen att sätta sig ner och prata om vad som händer både inom Blank Spot men också mer snabbfotat kunna kommentera skeenden i omvärlden. Martin Schibbye som chefredaktör och Nils Resare som redaktör är huvudpersonerna i […]

Idag släpptes premiäravsnittet av BlankSpotPodden. Det kommer bli en blogg två-tre gånger per månad och blir en chans för redaktionen att sätta sig ner och prata om vad som händer både inom Blank Spot men också mer snabbfotat kunna kommentera skeenden i omvärlden.Martin Schibbye som chefredaktör och Nils Resare som redaktör är huvudpersonerna i bloggen och de kommer att bjuda på inblickar och senaste nytt i Blank Spot. Hoppas också att vi lär känna dem lite mer. Jag vill gärna veta mer om hur de egentligen ser på att vara entreprenörer nu. Podden blir säkerligen också ett bra forum för att testa idéer och pröva tankarna kring helt nya saker.

Själv är jag en stående gäst som kommer att göra kortare digitala spaningar och/eller bolla affärsmässiga utmaningar med Blank Spot Project.

I premiäravsnittet möter vi ytterligare två gäster. Dels Mattias Sköld som skrivit boken om Thailand “Äntligen diktatur” dels egyptiske journalisten Shahira Amin. Dessutom presenteras en nyhet!