Okategoriserade om

Nytt avsnitt av Eritrea-podden: Regimen

Utrikeskorrespondenten Donald Boström avslöjar i det nya avsnittet av podden ”Jakten på Dawit” vad Eritreas utrikesminister Osman Saleh sa till honom vid ett diskret möte för ett par veckor sedan.

Vad är Eritrea för land och varför samlas över tusen personer för att visa sitt stöd för dagens regering i centrala Stockholm? Det försöker Martin Schibbye besvara i det tredje avsnittet av podden Jakten på Dawit. I ett samtal med Donald Boström tecknar de en bild av landet som håller Dawit Isaak fången och resonerar kring varför han inte släppts. Donald Boström berättar också för första gången om arbetet bakom kulisserna när UD lade om sin linje mot landet och varför han lade journalistiken åt sidan och valde att jobba diplomatiskt under en period.

Lyssna här

Vad är Eritrea för land och varför samlas över tusen personer för att visa sitt stöd för dagens regering i centrala Stockholm? Det försöker Martin Schibbye besvara i det tredje avsnittet. I ett samtal med Donald Boström tecknar de en bild av landet som håller Dawit Isaak fången och resonerar kring varför han inte släppts. Donald Boström berättar också för första gången om arbetet bakom kulisserna när UD lade om sin linje mot landet och varför han lade journalistiken åt sidan och valde att jobba diplomatiskt under en period.
  1. Regimen
  2. Setit
  3. Livstecknen
  4. Jakten på Dawit – med Martin Schibbye