Blankspot om

Nytt avsnitt av Blank Spot Podden!

Podden är en chans för oss i redaktionen att berätta om vad som händer inom Blank Spot men också mer snabbfotat kunna kommentera skeenden i omvärlden. Lyssna och kom gärna med idéer till vad vi borde ta upp framöver. Idag släpps det andra avsnittet av Blankspotpodden. I detta avsnitt diskuterar Nils Resare och projektets digitala […]Podden är en chans för oss i redaktionen att berätta om vad som händer inom Blank Spot men också mer snabbfotat kunna kommentera skeenden i omvärlden.

Lyssna och kom gärna med idéer till vad vi borde ta upp framöver.

Idag släpps det andra avsnittet av Blankspotpodden.

I detta avsnitt diskuterar Nils Resare och projektets digitala strateg Brit Stakston, Stora Journalistpriset och den debatt som följde efter att nomineringarna presenterades. Jag och Nils Resare pratar sedan om reportageteamet #Blankspot5 som precis har kommit hem från Burundi och om hur granskningen av försäljningen av JAS-plan till Thailand rullar vidare samt om ett nytt Blank Spot Project – projekt som rör norra Syrien.

Podden är en chans för oss i redaktionen att berätta om vad som händer inom Blank Spot men också mer snabbfotat kunna kommentera skeenden i omvärlden.

Lyssna och kom gärna med idéer till vad vi borde ta upp framöver.