Blankspot om

Nu går det att lyssna på fler av Blankspots reportage

Det har varit ett starkt önskemål från Blankspots medlemmar att utöka vårt utbud av innehåll som man kan lyssna på. Nu kan man podda ännu ett av våra långa reportage.

– Vi har fått flera signaler om att våra läsare vill kunna lyssna på vår journalistik, säger Blankspots chefredaktör Martin Schibbye.

Nu kan vi i samarbete med Papereed presentera ännu ett inläst reportage, denna gång om arbetsplatsolyckan på Tarkett i Ronneby.Sedan tidigare finns Martin Schibbyes långa reportage ”Eritrea – ett land två verkligheter” som väckte stor uppmärksamhet när det kom i fjol även det inläst som podd.

Även Göran Engström senaste reportage från Afghanistan finns nu som podd: “Från Kållered till Kabul – hur är livet tre år efter tvångsutvisningarna”.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.