Blankspotpodden om , , ,

Morgonpodden: Penningtvätt, statsbesök och konspirationsteorier från Musk

Morgonpodden med Brit Stakston och Martin Schibbye

I dagens avsnitt pratar Brit Stakston och Martin Schibbye bland annat om Musks och Twitters inblandning i det turkiska valet och hur han senare i veckan knyter an till konspirationsteorier om Soros, om nya bjudresor till Azerbajdzjan, avstängda föreningskonton i Sverige, Eritreas statsbesök i Kina samt avslutningsvis om CIA:s nya telegramkanal.

Glöm inte att prenumerera på Blankspotpodden! Finns där poddar finns.

Hjälp oss skriva mer om Eritrea!

Sedan ärkefienderna Etiopien och Eritrea har kommit överens om att återuppta sina diplomatiska förbindelser har det otänkbara blivit verklighet.

Vi har rapporterat om hur telefonlinjerna öppnats mellan Asmara och Addis Abeba. Om hur Ethiopian Airlines ska börja trafikera luftrummet igen. Om nyöppnade hamnar och ambassader. Men också om bakslagen. Nedstängningen av gränsen och nu om hur kriget riskerar att sprida sig i regionen.

Stöd oss så vi kan fortsätta att rapportera genom att skänka ett engångsbelopp via Swish 123 554 35 41 eller genom att bli medlem. Följ arbetet med reportagen och bidra med din kunskap i facebookgruppen: ”Uppdrag: Etiopien och Eritrea”.