Blankspot om

Livesändning: Eritrea bakom kulisserna

  Ikväll berättar Martin Schibbye och Johan Persson om den unika reportageresan till Eritrea. Reportagen kommer att publiceras senare i veckan. Efter rapporten kommer en panel att diskutera den senaste FN-rapporten där Eritrea anklagas för brott mot mänskligheten och de färska uppgifterna om strider i gränsområdena. I den efterföljande diskussionen deltar förutom Blankspots team även […]

 

Ikväll berättar Martin Schibbye och Johan Persson om den unika reportageresan till Eritrea. Reportagen kommer att publiceras senare i veckan.

Efter rapporten kommer en panel att diskutera den senaste FN-rapporten där Eritrea anklagas för brott mot mänskligheten och de färska uppgifterna om strider i gränsområdena.

I den efterföljande diskussionen deltar förutom Blankspots team även Fthawi Mehari styrelseledamot i Eritreanska Riksförbundet, Leif Öbrink från föreningen Free Dawit och Vanessa Berhe från Free Seyoum. Fler panelister tillkommer. Vi har även bjudit in representanter från svenska UD.

Diskussionen livesänds här sajten.

Eventet är medlemsexklusivt, så för att delta på plats gå med i Blankspot så vi kan göra mer unik journalistik.

Biljetter bokas här.

Direktlänk till sändningen här.

Hjälp oss skriva mer om Eritrea!

Stöd oss så vi kan fortsätta att rapportera. Skänk ett engångsbelopp via Swish 123 554 35 41 eller genom att prenumerera. Arbetet med reportagen Afrikas Horn kan följas i facebookgruppen: ”Uppdrag: Etiopien och Eritrea” och där kan du även bidra med kunskap och perspektiv.