Blankspot om

Låt Blank Spot ordna julklapparna

Det lackar mot jul och vi på Blank Spot-redaktionen har på önskemål från er läsare och medlemmar tagit fram ett gåvobrev att ge bort på julafton. En Blank Spot-julklapp till den omvärldsintresserade som räcker hela året. Om du beställer före den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren […]

Det lackar mot jul och vi på Blank Spot-redaktionen har på önskemål från er läsare och medlemmar tagit fram ett gåvobrev att ge bort på julafton. En Blank Spot-julklapp till den omvärldsintresserade som räcker hela året.

Om du beställer före den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Maila medlem@blankspotproject.se om du vill ge bort en Blank Spot Julklapp. Att vara medlem kostar 599 per år eller 70 kronor i månaden.

2015 har varit ett fantastiskt första år för Blank Spot. Vi har tillsammans med dig som finansierat reportagen tagit fram läsning från Peru, Burma, Burundi och Thailand.  Vi har hunnit med att granska Securitas, JAS och den burmesiska jadeindustrin. Vi har träffat många av er och ni har engagerat er i reportrarnas arbete från tidig morgon till sen kväll. Vi har fått uppmärksamhet för våra nytänkande reportage och vår affärsmodell.

Vi har helt enkelt hållit vårt löfte och skapar idag vad vi tror är framtidens journalistik: att bygga reportage tillsammans med er läsare.

Det stöd vi fick i februari har använts till att göra det vi lovade alla som stöttade oss: En sajt och två reportage. Ni som backade oss har fått det plus mer.

Så kanske vill du ge dig själv en julklapp också genom att stötta oss igen! Vi vill ju bygga en digital folkrörelse för oberoende granskande utrikesjournalistik.

Häng med ett år till redan idag!

Gå in på sajten och signa upp dig som månads- eller årsgivare.

Eller som en medlem uttryckte det: “Man måste betala för journalistiken, annars kommer vi att få betala ett högt pris i form av maktmissbruk, okunskap och korruption.”