Blankspot om

Konflikten i Kamerun förvärras – vad vill du veta?

Den våldsamma konflikten i Kamerun har eskalerat under hösten. Vi kommer inom kort att publicera våra första reportage från landet och är därför nyfikna på vad du vill veta om konflikten?

Blankspots reportageserier handlar som ni vet om mer än en enstaka publicering som snabbt kan falla i glömska.

Journalistiken är en pågående process och för oss är Facebookgrupperna knutna till varje bevakningsområde oumbärliga för relationen med läsarna. I gruppen Uppdrag: Västafrika kan du följa och bidra med kunskap och nyheter kring demokratirörelser i Västafrika: Gambia, Togo och Kamerun. 

Men det är inte alla våra läsare som använder Facebook därför vill vi nu också i våra nyhetsbrev fånga upp era tankar och få fler perspektiv. Vi kommer inom kort att publicera reportage från Kamerun och undrar vad ni vill veta? Har ni tips på flyktingar från Kamerun vi borde intervjua? Eller förslag på perspektiv på konflikten som vi borde belysa, hör av er.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.