Blankspot om

Gott nytt år från redaktionen

I årets sista nyhetsbrev tackar vi för året som gått och berättar om vad som blivit minst läst och diskuterar dessa publiceringar.

Frågan om Nagorno-Karabachs status har vållat het debatt i Armenien den senaste veckan. Rasmus Canbäck skriver om den politiska oron i Armenien.

På årets sista dag får vi också en inblickr i vardagslivet bortom krigsrubrikerna i Nagorno-Karabach. Det är Irina Safaryan som skriver dagbok för Blankspot. Läs hennes dagboksinlägg här.

Vi listar årets minst lästa artiklar.

Vi avslutar året med att tipsa om de två senaste avsnitten av redaktionspodden. I dagens avsnitt kommenterar vi årets minst lästa artiklar, lyssna här. I förra veckans avsnitt gick vi igenom Blankspots mest lästa artiklar. Lyssna här.

Med det önskar vi alla er ett sprakande gott nytt år!

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.