Blankspot om

Ge bort Blankspot i julklapp

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!

Att prenumerera på Blankspot kostar 599 per år. Vi har tagit fram ett fint gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post (då tillkommer 25 kronor). Att ge bort Blankspot i julklapp innebär ett stöd till mer journalistik från världens vita fläckar och den du ger gåvan till kommer dessutom kunna följa redaktionens arbete nära.  Genom vårt sätt att arbeta medskapande kan våra medlemmar diskutera reportagen i Facebookgrupper knutna till olika bevakningsområden. De får även genom din gåva tillgång till specialevenenmang och annat för Blankspottare.

Betala för en prenumeration här. Vill du ha ett tryckt gåvobevis skickat till dig väljer du rutan ”skänk en valfri summa” bland betalningsalternativen och anger totalsumman 624 kronor. Tryckta gåvokort beställs senast den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Efter att du gjort din betalning mailar du till medlem@blankspotproject.se och vem mottagaren av din gåva är så för vi in dem i vårt prenumerationsregister. De kommer att få sitt första mail från oss på nyårsafton. Ange namn, mail och postadress till personen du ger gåvan till.

Vi kan också fakturera vid beställning av fler än tre prenumerationern. Maila då till medlem@blankspotproject.se och lägg din beställning samt ange kontaktuppgifter till samtliga mottagare.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.