Blankspot om ,

Bli medlem i Blankspot – få boken »Jakten på Dawit« på köpet!

Just nu har vi en oerhört bra deal för dig som vill bli medlem. Utöver all den kvalitetsjournalistik som Blankspot gör får du även Martin Schibbyes bok om Dawit Isaak.

En passionerad publicist men också en människa som har gjort intryck på alla som han träffat. Journalisten Dawit Isaak träder fram i Martin Schibbyes nya bok, som också ger en hoppfull bild av utvecklingen på Afrikas horn.

I boken har Martin Schibbye lyckats ta sig in i det hemlighetsfulla Eritrea och där träffat de män som har nyckeln till den fängslade svenska journalisten Dawit Isaaks cell.

Om du redan är medlem och ändå vill ta del av erbjudandet, passa på att ge bort ett medlemsskap till någon!

Observera att erbjudandet bara gäller vid tecknande av helårsprenumeration, och glöm inte att fylla i den adress dit du vill ha boken skickad!

För att komma till erbjudandet “klicka här”.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.