Blankspot om ,

Bli Blankspottare!

Bli en del av vår gemenskap och bli en Blankspottare.

Genom att prenumerera på Blankspot möjliggör du oberoende kvalitetsjournalistik från världens och Sveriges vita fläckar. Du får tillgång till erbjudanden och blir en del av en Blankspots gemenskap.

För den som vill finns det stort utrymme att diskutera våra publiceringar och få insyn i det redaktionella arbetet. Detta är en stor del av Blankspots vilja öka kunskapen om vad som skiljer journalistik från allt annat på nätet. Vi vill ge en ökad insyn i hantverket bakom varje reportage och artikel.

En Blankspottare får tillgång till vår journalistik i nyhetsbrev, poddar, 6-10 reportage per år och + 300 nyheter. Du får också ta del av allt först och bjuds in till seminarier och möten med redaktionen.

Blankspottare får även rabatter på böcker, utbildningar och fribiljetter på bio i samarbete med olika partners.

Ditt stöd gör det även möjligt för fler att läsa våra reportage och artiklar som inte kommer att låsas in bakom en betalvägg.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.