Blankspot om

Blankspottare i Göteborg: Vill du hjälpa oss under Bokmässan?

Blankspot deltar på Bokmässan under alla fyra dagarna - kom och hjälp till i montern.

Blankspot är på plats under bokmässan för att sälja boken “Utvisad” till specialpris och ett nytt prenumerationskit.

Vi tänkte också berätta för besökare om vårt skolprojekt och den 3-åriga reportageserien Verkliga Sverige samt livepodda med spännande gäster.

Vill du hjälpa till i montern någon timme i utbyte mot inträde på mässan och ett eget exemplar av vår specialtidning och boken Utvisad?

Hör av dig till mig brit@blankspot.se och ange vilken dag du föredrar och om det är förmiddag eller eftermiddag som är aktuellt för ett pass. Du behöver inte kunna allt om oss, men vi ser gärna att du är ett blankspotfan och har lite koll på vad vi gör.

Om du pluggar till journalist eller digital strateg så kan vi under dagarna prata om allt möjligt kopplat till mediers utveckling, journalistik och demokrati.

För dig som vill besöka oss så finns vi på plan 2, monter F01:48 och vi hoppas att få träffa många av er läsare!

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.