Blankspot om

#blankspot2 nu på plats

Nu kan vi stolt presentera #blankspot2. Carolina Jemsby och Martin Edström är i skrivande stund på väg för att jobba med det andra reportaget och under taggen #blankspot2 kommer vi att kunna följa teamet. Så här skrev Carolina Jemsby igår på den medlemsexklusiva Facebooksidan: “Det sista mötet nu ikväll sved till. Plötsligt förstod jag på riktigt, […]

Nu kan vi stolt presentera #blankspot2.

Carolina Jemsby och Martin Edström är i skrivande stund på väg för att jobba med det andra reportaget och under taggen #blankspot2 kommer vi att kunna följa teamet. Så här skrev Carolina Jemsby igår på den medlemsexklusiva Facebooksidan: “Det sista mötet nu ikväll sved till. Plötsligt förstod jag på riktigt, djupt inne i magen, hur viktigt det här reportaget är. Fast jag är bedövad av trötthet, efter en missad natt, så gick berättelserna rakt in. “

Ansök om att gå med i Facebookgruppen #blankspot2 så berättar de båda journalisterna mer om den 360-teknik de kommer att använda och delar med sig av tankar om reportaget.

Som medlemmar får ni följa med innan, under och efter reportaget görs.

Det är ett nytt sätt att jobba präglat av genomskinlighet, insyn, kommunikation, medskapande och delaktighet.

Det är otroligt kul att nu börja ta fram den journalistik som vi utlovat i kampanjen.

Tillsammans skriver vi mediehistoria.

Häng med bakom kulisserna på våra båda första reportage och bli medlem idag.

Följ oss också gärna på Facebook, twitter eller Instagram.

Väl mött i flödena under #blankspot1 och #blankspot2 och ni som är medlemmar är varmt välkomna på nästa meetup som är den 16 juni på Wallingatan 37 klockan 17.00.

/ Martin Schibbye, chefredaktör för Blank Spot Project.

*Vi ser våra läsare som medlemmar och det är de som betalade 450 kronor eller mer under vår crowdfundingkampanj som är det. De som bidrog med mindre är också backare men är alltså inte automatiskt berättigade till alla medlemsförmåner.  Och alldeles oavsett om du upptäckt oss nu eller tidigare läs mer om att bli medlem här.