Blankspot om

#Blankspot1

I morgon bitti sjösätts det första Blank Spot reportaget och på kontoret har det sedan en tid rått en febril aktivitet: biljetter har bokats, försäkringar setts över, batterier laddats och vinklar bollats fram och tillbaka. På måndag morgon mellan klockan 08.30 och 09.00 kommer Blank Spots utsände Emanuel Sidea att berätta om arbetet med sitt […]

I morgon bitti sjösätts det första Blank Spot reportaget och på kontoret har det sedan en tid rått en febril aktivitet: biljetter har bokats, försäkringar setts över, batterier laddats och vinklar bollats fram och tillbaka.

På måndag morgon mellan klockan 08.30 och 09.00 kommer Blank Spots utsände Emanuel Sidea att berätta om arbetet med sitt reportage #Blankspot1 direkt från avgångshallen på Arlanda.

På hans biljett står det Peru.

Ni som är medlemmar i Blank Spot kommer att kunna följa arbetet med reportaget i en medlemsexklusiv och stängd Facebooksida. Ansök om att gå med redan nu så ni inte missar något. Den är sökbar i 24 timmar och heter Blankspot 1.

Ni som ännu inte är medlemmar men är nyfikna kommer att kunna följa med Emanuel Sidea och fotografen Roberto Guerra bakom kulisserna på Instagram (@blankspot1): På http://www.blankspotproject.se har Emanuel också en egen sida där han kommer ge alla lite inblick i vad som händer men som medlem får du exklusivt innehåll i realtid och kan vara med och bidra med din expertis, ställa frågor och stötta reportern i fält.

De kommande månaderna kommer att bli riktigt spännande för Blank Spot. Stöd gärna oss och vår dröm om oberoende utrikesjournalistik utan mellanhänder genom att bli medlem.

Läs mer om vilka förmåner du får som medlem. https://www.blankspotproject.se/stod-oss/

Följ oss också gärna på Facebook, twitter eller Instagram.

Väl mött i flödena under #blankspot1

/ Martin Schibbye, chefredaktör för Blank Spot Project.