Nyheter om

Blankspot på plats i Afghanistan

Blankspots redaktion gick för en vecka ut med en blixtinsamling för att kunna följa situationen på plats. Nu kommer den första rapporten från landet.

Sedan 2016 har vi tillsammans med läsare tagit fram journalistik om Afghanistan. Fortsätt stödja just denna satsning genom att swisha till 123 554 35 41 (glöm ej att ange mailadress och märk bidraget med Afghanistan) eller sätta in valfritt belopp här. Bankgironumret är 640-8835.

Du kan också bli medlem för 70 kronor i månaden, eller 599 kronor om året. Som medlem får du vårt särskilda nyhetsbrev och inbjudningar till redaktionella evenemang. 

I väntan på de första reportagen kan ni som är nya gå med i denna grupp för reportaget ”Uppdrag Afghanistan” där ni alla kan bidra med er kunskap och följa arbetet. Gå med i gruppen redan nu. 

Detta är vår fjärde reportageresa till landet. De tidigare kan man läsa här: ”Från Kållered till Kabul – livet tre år efter tvångutvisningarna””Den långa vägen tillbaka””De utvisade”, utöver det har vi publicerat 100-tals artiklar och reportage om situationen.