Blankspot om

Blankspot i media: Mediesnack hos Sveriges Tidskrifter

Brit Stakston medverkade i avsnitt 99 av Tidskriftspodden.

Brit Stakston medverkade denna vecka i Tidskriftspodden som ges ut av Sveriges Tidskrifter. Tillsammans med Thomas Mattsson, tillförordnad vd på TU, ordförande i Utgivarna och Senior advisor på Bonnier News samt Fredrik Wass, omvärldsbevakare på Sveriges Tidskrifter pratade de om senaste nytt i mediebranschen.

Lyssna här.

De pratade bland annat om det senaste läget i spelet mellan techbolagen och medierna, uthängningar av tjänstemän hos Myndigheten för press radio och TV samt mediestödsnämndens ledamöter, dagsformen på Clubhouse och Twitters drag att göra det möjligt med direktbetalning från följare – blir det populärt även för medier?

Brit Stakston medverkade även i Tidskriftspodden avsnitt nummer 36, då var det en mer traditionell intervjupodd och samtalet handlade om Blankspot som medieprodukt och det digitala medielandskapet.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.