Blankspot om

Blankspot i julklapp – köp gåvobevis

Det lackar mot jul och vi har tagit fram ett gåvobrev så du kan ge bort en prenumeration på julafton. En julklapp till den omvärldsintresserade som räcker hela året! Att prenumerera kostar 599 per år eller 70 kronor per månad och du får ett fint gåvobevis. Du kan välja om du vill ha gåvobeviset digitalt […]

Det lackar mot jul och vi har tagit fram ett gåvobrev så du kan ge bort en prenumeration på julafton. En julklapp till den omvärldsintresserade som räcker hela året!

Att prenumerera kostar 599 per år eller 70 kronor per månad och du får ett fint gåvobevis.

Du kan välja om du vill ha gåvobeviset digitalt eller tryckt (tillkommer 25 kronor). Ange i mailet när du beställer din prenumeration vilket du föredrar. Betala för en prenumeration här. Vill du ha ett tryckt gåvobevis skickat till dig väljer du rutan “skänk en valfri summa” bland betalningsalternativen och anger totalsumman 624 kronor. Tryckta gåvokort beställs senast den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Efter att du gjort din betalning mailar du till medlem@blankspotproject.se och anger där kontaktuppgifter (mail och postadress) till mottagaren av din gåva så för vi in dem i vårt prenumerationsregister. De kommer att få sitt första mail från oss på nyårsafton.

Beställer du fler än 4 gåvokort kan vi fakturera. Maila då till medlem@blankspotproject.se och be om faktura samt ange kontaktuppgifter till samtliga mottagare.

Hämta gåvokort på redaktionen och få en tidning på köpet

Du kan också komma förbi redaktionen från och med den 28 november mellan klockan 16-18 (måndag – torsdag). Då får du också med dig vår fina broadsheettidning Blankspot som du kan slå in i paketet tillsammans med gåvobrevet (värde 101 kr).

Kommer du den 8 december har vi öppet mellan klockan 15-20 och du kan ta en glögg och snacka med redaktionen också.

Adress: Wallingatan 37, runt hörnet om LO-borgen i centrala Stockholm i gatuplan.

Välkomna!