Blankspot om

Blank Spot nominerade till Stora Journalistpriset

Blank Spot Project nominerades i dag till Stora Journalistpriset som “Årets Förnyare”. Projektets digitala strateg Brit Stakston, redaktör Nils Resare och jag var på plats och tog emot nomineringen under en presslunch på Nedre Manilla.  Det skrivs om vår nominering här, här, här. Juryns motivering lyder: “För att de med passion för utrikesjournalistiken startat en digital folkrörelse […]

Blank Spot Project nominerades i dag till Stora Journalistpriset som “Årets Förnyare”. Projektets digitala strateg Brit Stakston, redaktör Nils Resare och jag var på plats och tog emot nomineringen under en presslunch på Nedre Manilla.  Det skrivs om vår nominering här, här, här.

Juryns motivering lyder:

“För att de med passion för utrikesjournalistiken startat en digital folkrörelse med målet att sprida ljus över världens blinda fläckar.” 

Denna resa hade inte varit möjlig om inte många av er som läser detta hade stöttat projektet. Tack vare att ni trodde på idén om en plattform för medborgarfinansierad utrikesjournalistik har vi kommit så här långt tillsammans.

Så sträck på er alla Blankspottare.

Den här utmärkelsen är er.