Blankspot om

Året avrundades med kunskapsmingel på redaktionen

Årets julmingel på Wallingatan 37 blev en perfekt uppladdning inför nästa år. Vi blickade framåt mot 2019 och summerade året som varit. Foto: Anders Lundkvist.

Med glöggmuggar i händerna och julglitter runt om oss summerade vi på Blankspot året som varit tillsammans med en mängd spännande personer som på olika sätt varit involverade i Blankspots eller Stakston PRs verksamhet under det gångna året. Vi blickade också framåt mot 2019 och hoppas ni alla vill fortsätta ge oss support såväl ekonomiskt som genom engagemang för vår journalistik som ni i detalj kan följa före, under och efter reportagen publiceras.

Tack till alla som kom och deltog i en mängd bubblande samtal och lyssnade bland annat på på Katarina Graffman, doktor i antropolog och reklamprofessorn Jacob Östberg som under 2018 gjort stor succé med boken ”Vi är vad vi köper”Donald Boström, fotograf och journalist, intervjuades om utvecklingen på Afrikas horn under 2018 och Karin Elfving, Managing Director, One World intervjuades om det pågående projektet #postcards där de i samarbete med Blankspot lyfter fram vardagsberättelser från lokala journalister runt om i världen.

Avslutningsvis gav Torbjörn Sjöström, VD, Novus och Brit Stakston smakprov från podden Sanity Check.

För er som vill ge bort Blankspot i julklapp har vi tagit fram ett gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post, läs mer här.  

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.