Podcaster om , ,

#5- 2022 Redaktionspodden om kulturarvsbråk, statskupper och med NomoFomos grundare som gäst.

I veckans avsnitt av redaktionspodden som spelas in på Clubhouse varje fredag klockan tolv är Nicklas Hermansson gäst och berättar om sitt nyhetsbrev NomoFomo samt spanar på veckan som gått.

Dessutom reder Rasmus Canbäck ut om kulturarvsstriden mellan Armenien och Azerbajdzjan, Linnea Bergkvist spekulerar om Qatar kan komma att få sitt nästa stora fotbollsmästerskap redan 2027 och om vad som finns att fundera på för omvärlden efter kuppen i Burkina Faso. 

Vi pratar också om kulturministerns makabra intervju i SVD, om drönarpaniken, sillar som försvaret trodde var ubåtar och om Therese Lindgrens oro för att kriget är här. Dessutom testar vi en hel del nya funktioner i Clubdeck som vi tror att fler publicister snart kommer att upptäcka värdet av. 

Läs mer om NomoFomo här.

Hjälp oss göra mer journalistik!

Vi tror på att i nära dialog med publiken ta fram nyskapande och icke-linjär journalistik. Inget är så effektivt om man vill avslöja maktmissbruk och korruption som att stötta journalistik.

Som prenumerant kan du bidra med din kunskap och bli en del av en rörelse för journalistik – som vaccin mot en antidemokratisk utveckling i världen.