Podcaster om , ,

#13 Redaktionspodden: Från krigets Ukraina till Arjeplog

Veckans redaktionsnack på Clubhouse här som podd.

Lyssna till Donald Boström berätta om arbetet i krigets Ukraina och Karolina-Louise Räms om det framväxande reportaget från Arjeplog. Samtalet leds av Brit Stakston och Martin Schibbye.

I podden talar vi på slutet om Salong Wallingatan med Donald Boström på redaktionen nu i veckan, OBS! vi har behövt flytta på det för vi hade missat att det är helg nu på torsdag. Håll koll här för aktuellt datum, vi hittar ett nytt omgående i veckan.

Hjälp oss skriva mer om Sverige!

Blankspot gör en resa genom Sverige, och låter ramen vara berättelsen om Nils Holgersson. En resa genom 340 mil av svenska landskap som vi hoppas att du vill vara en del av. 

Med Verkliga Sverige vill vi lyfta fram fler röster och ge en bild av vardagen med perspektiv, sammanhang och nyanser.  På vilket sätt liknar de utmaningar som beskrevs för drygt 100 år sedan de vi ser i dag? Vilka är sakfrågorna som påverkar människors liv idag?

Vill du bidra med din egen berättelse från de platser som Selma Lagerlöf skrev om eller har idéer och tips till vår resa genom Sverige? Gå med i facebookgruppen "Verkliga Sverige"